close

Blog

FOTOGALÉRIA: Na svätého Mikuláša...

Posledný týždeň nám krásne snežilo, trávu už zakryla snehová perinka, takže sme všetky zvieratká zazimovali do ich nových zimných výbehov. Kozičky dostali naozaj luxusnú novostavbu, domček s preliezkou a nepriestrelným plotom, na ktorom manžel s otcom pracovali nejeden "voľný" víkend.

Ovečky majú tiež nový výbeh. Senník a prístrešok sme však recyklovali =) Na fotke si robia ovečky obedový tanier zo svojho nového ženícha, na ktorého predtým napadalo seno.

Claus je úplne najmenší zo všetkých našich ovečiek.. Človek si už ani nevedel predstaviť, že je ešte niečo menšie. Vyzerá už naozaj tak hračkársky....

Prasiatka sme presťahovali tiež, vymenili sme im výbehy nakoľko Quixie má ešte stále pri sebe synátora Aggieho a potrebuje sa trošku zotaviť.

Tu je Aggie s maminkou (furt sa plietli popod nohy, lepšia fotka sa nevydarila)

Zatiaľ čo niektoré brahmanky ešte majú materské povinnosti vo vonkajších výbehoch, ostatné si užívajú výhody i nevýhody nového kurníka.

Naše tohtoročné kuriatka perličiek. Cez zimu väčšinou hradujú na stromoch a plotoch. Je im tak teplejšie na packy. I tak sú to docela odolní Afričania.

Pamätáte si na naše letné kuriatka liliputiek? Toto je jedno z nich